Total: (1k)
  • Pershendetje
  • Vizitor |
  • Identifikohuni

Jobs

... opportunities
Skip Navigation
Mirësevini në Jobs, një portal interneti, udhëheqës në punësim!

Shumë agjenci dhe punëdhënës përdorin faqen tonë të internetit çdo ditë,
dhjetra njerëz gjejnë punën e tyre të re përmes faqes tonë.

Motori yne inteligjent i kërkimit dhe përputhshmëria e teknologjisë sonë
kursen kohën e klientëve tanë në kërkim të vendeve të punës, duke sjellë
punëkërkuesit dhe punëdhënësit së bashku më shpejtë dhe me lehtësi.
Statistika: 476 punekerkues, 100 punedhenes, 234 pune te ofruara

Pune te ofruara se fundmi